Segona visita guiada a la XXII Biennal d’Art Contemporani Català

03/05/2021

La Fundació Lluís Coromina presenta la segona visita guiada a la XXII Biennal d’Art Contemporani Català, que tindrà lloc aquest dijous 6 de maig a les 18 h i en aquesta ocasió comptarà amb la presència dels tres artistes Sergi Barnils, Joanpere Massana i Roser Oduber, així com del curador de la mostra, Josep Canals. Aquest circuit de visites guiades de caràcter pedagògic es realitzen amb l’objectiu de conèixer i contemplar les obres de la Biennal, organitzada per la galeria d’art Canals, Bonart Cultural i la Fundació LLuís Coromina, i que enguany vol ser un homenatge als 591 artistes que han exposat durant les vint-i-dues edicions.

L’activitat  s’iniciarà amb la contemplació de la façana de l’edifici de l’Espai Isern Dalmau. Tot seguit, es descobriran els diferents espais de coworking, fins arribar a la sala on s’exposa la XXII Biennal d’Art Contemporani Català, que està composta per dues vessants artístiques: una selecció de diferents obres de petit i mitjà format de més d’una desena d’autors i artistes, i la projecció d’un vídeo artístic de l’artista Joan Fontcuberta, que reflecteix l’obra del més de mig miler d’artistes que han format part de l’exposició des de l’any 1977.

La segona visita guiada es realitzarà aquest dijous 6 de maig a les 18 h, i estarà limitada a un grup reduït de 10 persones. El públic interessat en assistir-hi pot reservar la seva plaça enviant un correu electrònic a jsola@fundaciolluiscoromina.cat.

 

Més informació i horaris de la  XXII Biennal d’Art Contemporani Català en aquest enllaç.@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal