‘Spring Art Barcelona’ reuneix una quinzena d’artistes a l’Espai Isern Dalmau

02/05/2023

L’Espai Isern Dalmau acull l’exposició Spring Art Barcelona, una iniciativa privada que reuneix quinze + un artistes que han creat una obra d’art amb “la primavera” com a font d’inspiració. Quinze + una obres originals que, finalitzada l’exposició, seran subhastades per Christie’s al Majestic Hotel & Spa Barcelona en benefici de la Fundació Ires.

Els artistes participants han estat seleccionats per la comissària de l’exposició, Sofia Palacios, i són Albert Riera Galceran, Amalia Pica, Bea Bonafini, Eduard Bigas, Glenda León, Ivan Forcadell, Julia Creuheras, Manuel Ballesteros, Merve Iseri, Regina Giménez, Rosa Tharrats, Sheroanawe Hakihiiwe, Sofía Clausse, Tiago Mestre, Xevi Solà i Flàvia Junqueira. Tots ells han creat les seves obres utilitzant com a font d’inspiració el poema “Tres llavors” de Gabriel Ventura (Barcelona, 1988). Una obra que reflecteix l’essència de la primavera i parla de l’alegria i de la possibilitat de canviar que sorgeix amb l’esperança.

La Fundació Ires porta més de cinquanta anys dedicada a ajudar famílies que afronten situacions d’alta vulnerabilitat amb risc d’exclusió social. Aquesta fundació treballa amb més de 40 programes d’atenció social i educativa, promoció de la inclusió social, intervenció en conflictes i treball comunitari en l’àmbit judicial, per donar a cada família les eines i recursos necessaris per deixar enrere la seva vulnerabilitat i tenir un futur millor. Amb aquests programes, cada any la Fundació Ires ajuda més de 15.000 persones i famílies.

L’exposició, que s’inaugurarà aquest dijous 4 de maig a les 19 h a l’Espai Isern Dalmau de Barcelona, es podrà veure fins al 27 de maig.@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal