Nova etapa de La Biennal d’Art Contemporani Català

10/03/2020

La Biennal d’Art Contemporani Català emprèn una nova etapa de la mà de Canals Galeria d’Art i bonart cultural, que signen un acord de col·laboració per donar continuïtat a aquesta plataforma catalana dedicada als nous creadors des del 1977.

L’edició 2020 de la Biennal serà una edició itinerant per Catalunya i l’organitzarà i dirigirà conjuntament Canals Galeria d’Art i bonart cultural.

Els organitzadors han decidit que la nova edició serà un resum de la tasca que Canals Galeria d’Art ha fet al llarg dels 43 anys d’activitat. Es convidarà a tots els participants, ja siguin artistes com membres del jurat, perquè se sumin en aquesta mostra col·lectiva que posa en relleu l’evolució de l’art contemporani a casa nostra. L’exposició tractarà també dels vint anys de bonart cultural, nascuda a Girona, i com les dues empreses van començar a col·laborar des de l’inici de la publicació. 

Aquesta nova etapa, que compta amb el suport de diferents institucions públiques i privades, s’inaugurarà el mes de setembre, a l’espai Isern Dalmau de la Fundació Lluís Coromina a Barcelona. Posteriorment, realitzarà un itinerari per Catalunya, fins a l’agost del 2021, que finalitzarà a la ciutat de Tarragona.@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal