‘L’origen de les idees’, nova exposició de l’arquitecte Josep Miàs al Puntal de Banyoles

14/06/2022

La Fundació Lluís Coromina acull l’exposició L’origen de les idees de Josep Miàs, englobada en el marc d’activitats que tindran lloc durant aquest 2022 a Banyoles, en reconeixement de l’obra i trajectòria del reconegut arquitecte. La mostra s’inaugurarà el divendres 17 de juny a les 19:45 h al Puntal – Laboratori de les Arts, i anirà seguida de la videoprojecció d’Enrique Baeza i el col·lectiu MITO, que tindrà lloc al mateix espai.

Emmarcada en un imaginari conceptual, l’exposició L’origen de les idees és el reflex d’un procés creatiu basat en el comportament i sentit comú de la natura, en què els aspectes més efímers prenen sentit davant d’allò més tangible i material. D’aquesta forma, l’exposició girarà entorn d’un ecosistema imaginari, en què el visitant descobrirà un món on allò visible es fa invisible a través de la interpretació del disseny arquitectònic de Miàs, que el considera un element de llibertat quan aquest interacciona amb les persones.

La mostra L’origen de les idees de Josep Miàs, que es podrà visitar en horaris a convenir (cal trucar al telèfon 972 58 34 77), se suma a l’exposició a Escultures transitables del mateix arquitecte, que es va inaugurar el passat mes de maig a l’espai municipal Can Tarradas (Carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 17) i a l’Espai Eat Art de la Fundació Lluís Coromina (Plaça Major, 33), i que estarà oberta al públic fins al mes de setembre. Més informació d’aquesta exposició i de l’arquitecte Josep Miàs i el seu reconegut estudi MIAS Architects en aquest enllaç.

 

Exposició L’origen de les idees de Josep Miàs

Puntal – Laboratori de les Arts (Carrer Girona, 161, Banyoles)

Horaris a convenir: 972 58 34 77

Més informació de l’exposició Escultures transitables de Josep Miàs en aquest enllaç.@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal