La Fundació Lluís Coromina coorganitza una nit solidària per la lluita contra la Sida

18/07/2015

Focus Engelhorn, Fundació Lluís Coromina i bonart cultural conjuntament amb la Fundació Lluita contra la Sida organitzen Nit Solidària Costa Brava, un acte per recaptar diners pel projecte del doctor Bonaventura Clotet, dedicat a la recerca d’una vacuna per erradicar aquesta pandèmia.
La recaptació de l’acte, que se celebrarà en el Claustre del Mas del Vent de Palamós el dia 9 d’agost, consistirà en un sopar amb actuacions musicals, de teatre i dansa, hi tot el recaptat anirà íntegrament a la Fundació FLSIDA.

També s’inaugura una exposició sobre la història de la Sida en el Museu de la Pesca de Palamós organitzada conjuntament amb Ports de la Generalitat de Catalunya.

 @fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal