La Fundació Lluís Coromina i els amics del MNAC signen un acord de col·laboració

21/03/2015

Les dues entitats es van posar d’acord per difondre les seves activitats que donen suport a la construcció cultural del país.

Així mateix, la primera col·laboració va ser el suport en la realització d’un concert de piano, que va anar a càrrec del guanyador del premi Maria Canals, en la trobada dels amics del MNAC que es va fer aquest desembre del 2014 en el propi  MNAC.

Lluís Coromina i Eulàlia Serra de Budallés, presidenta dels amics del Museu Nacional d’Art de Catalunya signant l’acord de col·laboració.

Lluís Coromina i Eulàlia Serra de Budallés, presidenta dels amics del Museu Nacional d’Art de Catalunya signant l’acord de col·laboració.@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal