La Fundació Lluís Coromina dóna suport a la setena edició del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or

28/07/2017

La Fundació Lluís Coromina dóna suport a la setena edició del Festival Internacional del Circ Elefant d’Or que tindrà lloc al Camp de Mart de La Devesa de Girona del 22 al 26 de febrer de 2018 i que s’emmarca dins dels actes europeus de commemoració dels 250 anys del naixement del circ.

Algunes de les principals companyies del món del circ ja han confirmat l’aportació a Elefant d’Or 2018 dels seus nous muntatges artístics: el Gran Circ estatal de Rússia, el Circ Nacional de Vietnam o el Circ Nacional de Pyongyang presentaran al Festival les seves noves troupes d’acròbates. En total el Festival oferirà 24 atraccions inèdites a Europa.

El festival, que està organitzat per Circus Arts Foundation, també té el suport institucional de l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme de la Costa Brava.

 @fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal