La Fundació Lluís Coromina col·labora en l’homenatge a Walter Benjamin

03/10/2014

Aquest any es compleix el 20è aniversari del Memoraial ‘Pasajes’ realitzat per l’artista Dani Karavan en homenatge a Walter Benjamin.

El diumenge 5 d’octubre de 2014 se celebren els actes de l’efemèride a Portbou amb projeccions, visites guiades i el Simposi Internacional d’Art Públic.

La Fundació Lluís Coromina col·labora en aquest homenatge i el seu director, Ricard Planas, coordina i modera una de les taules rodones amb la presència del mateix Dani Karavan, Joan Nogué (director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya), Xavi Monteys (arquitecte i crític al diari El País) i l’escultor Pep Admetlla.

 

Programa

20 aniversari Memorial Passatges_Karavan_Benjamin cat.(1)

20 aniversario Memorial Pasajes_Karavan_Benjamin Cast

20th Anniversary Memorial Passages_Karavan_Benjamin_Eng(2)@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal