Col·laboració amb la Fundació Lluita contra la Sida divulgant “EPIDEMIA THE GAME”, el primer joc solidari per a mòbils

02/05/2015

La Fundació Lluís Coromina ha col·laborat amb la Fundació de Lluita contra el sida en  ‘Epidemia The Game’, el primer joc solidari per a mòbils i tauletes que pretén obtenir fons per finançar els projectes de recerca de la Fundació Lluita contra la Sida, que lidera el Dr. Bonaventura Clotet, i que se centren sobretot en aconseguir la curació de la sida.

El joc pretén promoure l’ús del preservatiu com a mètode principal per evitar la transmissió del VIH, així com el concepte del tractament antiretroviral a nivell preventiu.

Jesús Vázquez, que ha apadrinat la iniciativa al costat de l’exfutbolista Carles Puyol, l’actor de Tricicle Carles Sans, i el productor de Reset TV i fundador de GestmusicEndemol Toni Cruz, presentarà la festa de llançament del videojoc dilluns 4 de maig a Barcelona.

AJUDA’NS A FER-NE DIFUSIÓ!

T’AJUDEM A DEIXAR PROGRAMADA LA TEVA PUBLICACIÓ A FACEBOOK I TWITTER ARA MATEIX

Tan fàcil com CLICAR AQUÍ i connectar el teu Twitter i el teu Facebook: dilluns a les 19.30h es publicarà automàticament el missatge!

Entre tots aconseguirem ser Trending Topic!@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal