La Fundació Girona Est inaugura la Casa de les Arts

22/10/2023

Situada en una antiga casa pairal a Mas Ramada, la nova seu de la Fundació Girona Est ja és una realitat. Es tracta de la Casa de les Arts, un projecte sociocultural i un nou equipament de la ciutat de Girona que es va inaugurar el passat 18 d’octubre en una presentació en què van assistir representants de l’Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona i la Generalitat de Catalunya.

La Casa de les Arts neix amb la voluntat de desenvolupar activitats i esdeveniments artístics, un espai que “vol unir la ciutat que ignora el barri i el barri que ignora la ciutat”, segons el president de la Fundació Girona Est, Jaume Sanabras.

La Fundació Lluís Coromina també ha donat suport a aquesta iniciativa, que acull diverses propostes com una zona exterior per poder fer exposicions, presentacions de llibres o concerts; una residència d’artistes; una sala dedicada a la comunicació audiovisual, i un espai col·laboratiu per a entitats socials i culturals. Precisament, una de les entitats que trasllada la seva seu a la Casa de les Arts és l’Associació Azahara, membre de l’espai de cotreball social de l’Espai Isern Dalmau de la Fundació Lluís Coromina, que vetlla pel foment de l’emprenedoria social entre col·lectius d’orígens diversos i la Cooperació al Desenvolupament al Nord del Marroc.

La Fundació Girona Est treballa des de fa més de tres anys a cinc barris de Girona: Vila-Roja, Mas Ramada, La Creueta, Sant Daniel i Font de la Pólvora. Amb l’objectiu de donar suport a les famílies a accedir a més oportunitats, el seu personal i els seus col·laboradors fan possible que es desenvolupin activitats de dibuix, de reforç educatiu o de mentoratge amb beca, entre d’altres.@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal