La Fundació Coromina dóna suport i participa a les jornades “La comunicació pel canvi social”· a la UdG

07/11/2013

El Grup de Recerca Comunicació Social i Institucional (CSiI) de la Universitat de Girona organitza les III Jornades Internacionals de Comunicació i Societat. En aquesta edició, les Jornades es titulen “Comunicació pel canvi social” i es faran els dies 7 i 8 de novembre de 2013 a la Sala de Graus de l’edifici de Sant Domènech de la UdG. Compten amb la col•laboració de la Facultat de Turisme i la Facultat de Lletres, entre d’altres suports.

Les jornades es centren en la reflexió i el debat entorn a la potencialitat de la informació i la comunicació en la governança democràtica, el desenvolupament humà i el canvi social. S’articulen al voltant de de quatre preguntes clau: Quin és el rol de les administracions i els mitjans de comunicació?, Es poden considerar socialment responsables?, Contribueixen o frenen el dret a la informació, el debat públic i la transparència?, Són les TIC i la cultura espais per l’exercici de la ciutadania i la participació.

Alguns dels ponents de les Jornades seran: Thomas Tufte de la Universitat de Roskilde (Dinamarca); Bruno Ferrer i Edgardo Ortiz de la Universitat de Puerto Rico; Manuel Ángel Vázquez Medel de la Universitat de Sevilla; Amparo Moreno de la Universitat Autònoma de Barcelona; Ismael Peña-López de la Universitat Oberta de Catalunya; Ernest Benach, expresident del Parlament de Catalunya; Carles Puigdemont, Alcalde de Girona; Rafael Camps, co-director del Festival Ingràvid; i Ricard Planas de Bonart cultural i Fundació Lluís Coromina, entre molts altres experts nacionals i internacionals. També faran ponències alguns professors de la Universitat de Girona com ara Joan Manuel del Pozo, Olga del Rio o David Serra.

Imatge

Es pot trobar tota la informació de les Jornades a la següent pàgina web:

Pàgina d’inici

http://www.udg.edu/ft/Noticies/Arxiudenoticies/tabid/2430/p/34021/language/ca-ES/Default.aspx@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal