La Fira SWAB estrena el Premi Fundació Lluís Coromina

01/10/2014

El dijous s’inaugura una nova edició de la Fira d’Art Contemporani de Barcelona, SWAB amb la participació de la Fundació Lluís Coromina.

L’entitat banyolina ha incrementat els guardons que es donen amb la creació del Premi Fundació Lluís Coromina al millor artista català.

El premi, amb el suport de bonart cultural, consisteix en l’adquisició d’una obra d’art d’un artista català participant a la Fira SWAB Barcelona 2014. El jurat estarà presidit per Lluís Coromina, president de la Fundació Lluís Coromina, acompanyat de Joan M. Minguet (President de l’Associació Catalana de crítica d’art), Montse Badia (Crític d’art i directora artística de Cal Cego), Ricard Planas, (Crític d’art i director artístic de Bonart cultural) i Eulàlia Grau (Artista).

D’aquesta manera, la Fundació Lluís Coromina segueix apostant per l’art i sobretot potenciant la creació local.

2014-9-30 Avui SWAB junt@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal