Jornades d’art contemporani i subhasta de peces de l’exposició Artistes Outsiders

10/10/2014

El dissabte 18 d’octubre de 2014, coincidint amb les festes de St Martirià de Banyoles, se celebraran unes jornades d’art contemporani outsider i una subhasta a les dues seus de la Fundació Lluís Coromina: al Puntal d’Arts i a l’Espai Eat Art respectivament.

Pel que fa a les jornades, l’horari serà de 10.00 a 14.00, es faran al Puntal (c/Girona, 161 de Banyoles) i comptarà amb la participació de:

– Marcel·lí Antúnez: artista i especialista en art outsider.
– Sandra Planas: artista outsider.
– Hellen Baanders: artista i especialista en art especial.
– Josep Santacreu: CEO de DKV i col·leccionista.
– Eudald Camps: historiador i crític d’art.
– Pep Mendoza: responsable de la Fundació Mas Casadevall.
– Isabel López: responsable de la Fundació Estany.
– Ricard Planas: director de bonart i de la Fundació Lluís Coromina.

D’altra banda, la subhasta es durà a terme a l’Espai Eat Art (Pl. Major, 33 de Banyoles) a les 18.00 amb la conducció de Ricard Planas.

Recordem que, avui 10 d’octubre, és el dia mundial de la salut mental. Des de la Fundació Lluís Coromina, ens sumem a la celebració d’aquest dia amb l’organització d’aquests actes.
Invitaciodigitaltr


@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal