Jordi Tolosa i una acció pel dia de la dona treballadora inicien la temporada de la Fundació Lluís Coromina

03/03/2014

Des de la Fundació Lluís Coromina us invitem en els actes d’aquest dissabte 8 de març a partir de les 12h del migdia a l’edifici El Puntal (C/ Girona, 161 – Banyoles)

El primer, una exposició de Jordi Tolosa sobre el concepte d’horitzons i que s’ha dut a terme conjuntament amb el Museu del Joguet de Catalunya i l’Observatori del Paisatge de Catalunya.
El segon, una obra col·lectiva de participació lliure que sota el títol Construïm tèxtils – murs de resistència, elaborarà un mur de llana el Dia de la dona treballadora i que té el suport de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, l’obrador Xisqueta i diferents entitats banyolines.

 

Imatge@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal