Inaugurada l’exposició ‘Artistes Outsiders’ a la Fundació Perramon de Ventalló

10/08/2017
L’obra dels artistes “outsiders”, creadors amb capacitats múltiples que han treballat sota la direcció de la Fundació Estany, la Fundació Estimia i La Casa de Carlota, amb la col·laboració de la Fundació Lluís Coromina, Focus Engelhorn, DKV-Integralia i Bonart Cultural, ja es troba exposada a la Fundació Perramon de Ventalló.

Acte d’inauguració de l’exposició. Pere Duran / Nord Media

Segons el crític d’art i curador de l’exposició Ricard Planas, “l’Art té una dimensió social que fa de la cultura un valor de primer nivell. Perquè més sovint que menys, l’Art i la Cultura són inclusius, cohesionen la societat i la qüestionen, fan d’ascensor social i, al capdavall, ens defineixen com a persones i com a col·lectivitat.”

Algunes de les obres que es poden veure a l’exposició. Pere Duran / Nord Media

Així, gràcies a la unió d’empreses socials i culturals que fa temps recerquen en aquesta línia, s’exhibeix un sintètic però dens recull d’obres representatives d’artistes “outsiders” de casa nostra,  en forma de collage o escultura expressionista, altres cops com a pintura futurista o instal·lació de la millor herència conceptual.

La mostra es pot visitar de dilluns a diumenge d’11 h a 20 h.

Detall de dues de les obres exposades. Pere Duran / Nord Media

 @fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal