‘Ets capaç de canviar? Les barreres me les poses tu’, a l’aparador de l’Espai Eat Art de Banyoles

02/12/2020

Amb motiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitat, l’Espai Eat Art acull l’exposició Ets capaç de canviar? Les barreres me les poses tu, que mostra com les barreres físiques de l’entorn i l’actitud de la ciutadania en general fan que les persones amb discapacitat no puguin tenir una vida normalitzada. La instal·lació, que es podrà visitar fins al 18 de gener als aparadors de l’Espai Eat Art, s’inaugurarà el dijous 3 de desembre a les 13 h a la plaça Major de Banyoles, un acte que comptarà amb la presència de Mariona Grivé, coordinadora de l’Equip de Serveis i Programes Comunitaris de l’Àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany; Rosó Altaba, de l’Associació Famílies Presents, i Daniel Fuentes, coordinador de la Fundació Lluís Coromina.

La mostra Ets capaç de canviar? Les barreres me les poses tu s’inclou dins la campanya amb el mateix nom organitzada per la Taula de la Discapacitat del Pla de l’Estany durant tot el mes de desembre. L’objectiu d’aquesta campanya és esborrar les barreres que dificulten la vida de les persones amb discapacitat, promoure el canvi d’actitud en la ciutadania i fer palès que les persones amb diversitat funcional poden tenir una forma de viure normalitzada si disposen dels suports necessaris i gaudeixen d’un entorn amable.

A més d’aquesta acció, a partir del 3 de desembre també s’emetrà a Banyoles TV el reportatge Ets capaç de canviar?, realitzat a partir d’entrevistes a persones de la comarca amb diferents tipus de discapacitat que denuncien les dificultats que es troben en el seu dia a dia.

La Taula de la Discapacitat del Pla de l’Estany formada per l’Associació Junts i Endavant, l’Associació Famílies Presents, la Fundació Estany, la Fundació Autisme Mas Casadevall, l’Associació MIFAS, el Centre El Puig, Granés Fundació, l’Equip d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica (EAP) Pla de l’Estany i l’àrea de Benestar Social del Consell Comarcal del Pla de l’Estany.@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal