El jazz i les músiques improvisades tornen a l’Espai Eat Art de Banyoles

01/03/2021

La Fundació Lluís Coromina presenta un cicle de tres concerts de jazz i músiques improvisades a l’Espai Eat Art de Banyoles, amb la col·laboració del FEMJazz! El cicle comença el dijous 4 de març (20 h) amb l’actuació del músic experimental Pablo Rega, i seguirà amb els directes dels saxofonistes Albert Cirera (dijous 25 de març) i Don Malfon (divendres 16 d’abril). L’aforament és limitat i les entrades per cada espectacle (8 €) es posaran a la venda el mateix dia, una hora abans de l’inici de l’actuació.

 

Pablo Rega | Dijous 4 de març – 20 h

Músic experimental, improvisador i artista sonor amb una llarga trajectòria, Pablo Rega és un compositor de música i dissenyador de so en el món del cinema i el teatre. Ha estat director de les orquestres d’improvisació Banda d’Improvisadors de Barcelona (BIB) i Orquesta de Música Espontánea de Galicia (OMEGA), i ha realitzat diverses instal·lacions d’art sonor arreu del país. Les seves melodies són una reflexió sobre l’espai, l’error i el temps.

 

Albert Cirera | Dijous 25 de març – 20 h

El músic experimental i saxofonista Albert Cirera presenta Cirerot, el seu projecte personal basat en la recerca dels sons amagats del saxo i en la constant transformació de l’instrument. Cirerot és un viatge musical fet purament de sons i vibracions, una performance que submergeix l’espectador en un món de sonoritats abruptes, salvatges i colossals, a partir de diferents tècniques que s’allunyen dels convencionalismes. Després d’anys de formació acadèmica entre la música clàssica i el jazz, Albert Cirera presenta el seu estil únic en aquesta mostra experimental nascuda del desaprenentatge i l’experimentació individual i col·lectiva.

 

 

Don Malfon | Divendres 16 d’abril – 20 h

CANCEL·LAT per motius de salut de l’artista. Properament s’anunciarà la nova data.
El saxofonista Alfonso Muñoz (Don Malfon) és un dels músics catalans més actius dins el món de la improvisació lliure. Amb més de quaranta discs publicats, ha col·laborat amb músics de renom com John Edward, Agustí Fernández o Barry Guy, entre d’altres. Després de nombrosos concerts arreu d’Europa i Sud-amèrica, arriba a Banyoles per presentar diverses improvisacions basades en el seu últim disc en solitari, On Resonance, un treball centrat en l’exploració sonora acústica.@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal