‘Artistes Outsiders’, a la Fundació Perramon de Ventalló del 7 d’agost a l’11 de setembre

01/08/2017

La Fundació Perramon de Ventalló acollirà a partir del 7 d’agost l’exposició Artistes Outsiders, en què es donarà a conèixer l’obra de creadors amb capacitats múltiples, que han treballat sota la direcció de la Fundació Estany, la Fundació Estimia i La Casa de Carlota, amb la col·laboració de la Fundació Lluís Coromina, Focus Engelhorn, DKV-Integralia i Bonart Cultural.

Segons el crític d’art i curador de l’exposició Ricard Planas, “l’Art té una dimensió social que fa de la cultura un valor de primer nivell. Perquè més sovint que menys, l’Art i la Cultura són inclusius, cohesionen la societat i la qüestionen, fan d’ascensor social i, al capdavall, ens defineixen com a persones i com a col·lectivitat.”

Així, gràcies a la unió d’empreses socials i culturals que fa temps recerquen en aquesta línia, s’exhibeix un sintètic però dens recull d’obres representatives d’artistes “outsiders” de casa nostra,  en forma de collage o escultura expressionista, altres cops com a pintura futurista o instal·lació de la millor herència conceptual.

La inauguració tindrà lloc el dilluns 7 d’agost a les 19:30h a la Fundació Perramon de Ventalló (carrer del Pou 11, Ventalló – Alt Empordà) i es podrà visitar de dilluns a diumenge d’11 h a 20 h.@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal