Cinema i debat: ‘El vent és això’, de Pere Vilà

25/06/2018

El pròxim dijous 12 de juliol a les 18:30 h, l’Espai Eat Art acollirà la projecció del llargmetratge El vent és això, de Pere Vilà. Un film realitzat amb l’IES Sobrequés de Girona al voltant dels transtorns alimentaris, del qual la Fundació Lluís Coromina és col·laboradora.

Des del curs 2016-2017 l’IES Sobrequés ha intensificat la presència del cinema com a assignatura de Batxillerat Artístic. D’aquest projecte educatiu n’ha sorgit la idea de realitzar aquest llargmetratge, coordinat pel director de cinema Pere Vilà que, amb la col·laboració d’altres professionals i actrius de renom, han ofert als alumnes una experiència cinematogràfica sense precedents.

El projecte del llargmetratge es va materialitzar en el moment en què es van detectar diversos casos de transtorns alimentaris a l’institut. En aquell moment, parlant amb les noies afectades es va descobrir una part d’elles que no apareixia ni a Internet, ni als llibres de consulta. Així, es van començar a projectar emocions, traumes i fets vitals únics. La pel·lícula vol parlar de la part més amagada de les persones que pateixen transtorns i, per tant, esdevé una eina d’enorme valor per ser vista per altres persones que viuen situacions semblants.

L’acte s’iniciarà amb una breu presentació i en finalitzar el visionat s’obrirà un debat amb la participació de Pere Vilà, director del film; Sílvia Porras, del Punt de salut jove Cal Drac de Banyoles; Eva Collell, de l’Àrea Social de la Fundació Lluís Coromina, i Mario Rebugent i Paula Comas, alumnes que van ajudar en la direcció de la pel·lícula.@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal