Primera convocatòria de la Beca Berta Casas

20/01/2021

[Termini de presentació ampliat fins al 15 de febrer. Consulta les bases]

Dirigida a artistes contemporanis catalans o moviments i institucions catalanes amb seu a Catalunya, la primera convocatòria de la Beca Berta Casas neix amb l’objectiu de promoure la recerca i la investigació sobre l’art contemporani, així com l’exploració crítica de les seves metodologies i el foment de la documentació, la publicació i la difusió de la investigació artística contemporània.

Convocada per la Fundació Atrium Artis i Bonart Cultural, amb la col·laboració de la Fundació Lluís Coromina i el Grup Excursionista i Esportiu Gironí  (GEiEG), la creació d’aquesta beca vol fer entendre la pràctica artística com a generadora i motor de coneixement. La dotació ecònomica d’aquesta primera convocatòria és de 2.000 €, a la qual podran optar-hi artistes, historiadors, crítics d’art i altres professionals del sector cultural que realitzin tasques de recerca i investigació sobre l’art contemporani i el seu entorn. El termini de presentació de sol·licituds s’ha ampliat fins al 15 de debrer i els projectes que s’hi presentin poden ser de nova creació o poden estar en procés de realització.

El jurat de la primera edició estarà format per Montse Badia, crítica d’art i directora artística de la col·lecció d’art contemporani Cal Cego; Carme Clusellas, directora del Museu d’Art de Girona; Ricard Planas, editor de Bonart Cultural i director de la Fundació Lluís Coromina, i Guillem Bou, membre i secretari del Patronat de la Fundació Atrium Artis.

Les bases es poden consultar en aquest enllaç.

 @fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal