El Banyoles Slot ha acollit una nova edició de 12 Hores Solidàries per la Marató de TV3

12/12/2021

Després del parèntesi de l’edició del 2020, que no es va poder celebrar a causa de la crisi sanitària, el Club Scalextric Banyoles Slot ha acollit una nova edició de les 12 Hores Solidàries per La Marató de TV3, que ha comptat amb el suport de la Fundació Lluis Coromina. L’activitat, que s’ha realitzat amb unes mesures de seguretat extraordinàries per la ocasió amb l’objectiu de vetllar pel benestar de tots els equips participants, ha tingut un èxit d’inscripció amb onze equips d’arreu de Catalunya.

Entre els onze equips participants hi ha hagut els tres equips representants de Slot Terrassa (Guatxipei, Xibecas Racing Team i Jaumering), habituals d’aquesta cursa des de els seus inicis, així com els gironins de RPM Slot Salt, Girona Slot, RPM 40 Flying, i els debutants FN Speed Team. L’equip guanyador de la cursa, que ha estat molt disputada en tot moment, ha estat el Guatxipei amb un total 1.819 voltes, seguits dels seus companys de club, Xibecas Racing Team, que han quedat a només 7 voltes dels primers. La tercera posició ha estat per RPM Slot Salt, amb 1801 voltes.

Durant les 12 Hores Solidàries per La Marató de TV3 s’han repartit vals regals a tothom que s’acostava a les instal·lacions de Banyoles Slot, els quals poden ser bescanviats els diumenges a la tarda per jugar una hora de forma gratuïta.

L’activitat s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració conjunta de la Fundació Lluis Coromina, U32 Hobbies , Haribo i l’Ajuntament de Banyoles.@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal