‘Art i Punt’, nova mostra artística a l’Espai Eat Art de Banyoles

16/12/2022

La Fundació Lluís Coromina acull l’exposició Art i Punt, una mostra artística del col·lectiu de persones que integren el projecte homònim impulsat per la Fundació Estany. La mostra, que s’obrirà al públic el dimecres 21 de desembre a partir de les 17 h, es podrà visitar fins a finals de febrer. La inauguració oficial tindrà lloc el mes de gener de 2023, després de les festes de Nadal.

En un temps de constant canvi i ritmes accelerats, el projecte Art i Punt convida als seus participants a aturar-se, enfocar la mirada cap a dins i trobar moments de serenor. L’art porta implícites les accions de parar, mirar, observar i pensar, i esdevé una eina per expressar allò que no podem expressar amb paraules. Amb la intenció de trencar les normes imposades, els participants d’aquesta iniciativa mostren la seva visió, potser diferent, i conviden al públic a fer les seves pròpies reflexions al voltant de les seves creacions.

La mostra Art i Punt és un recull d’obres artístiques que vol visibilitzar diferents persones i la seva quotidianitat, així com la forma de veure els altres i tot allò que ens envolta. Creada pel col·lectiu artístic que forma part del projecte Art i Punt de la Fundació Estany, i amb el guiatge de l’artista Hellen Baanders, la mostra visibiltza la diversitat de mirades, pensaments, idees i sentiments de les persones que participen en aquesta iniciativa, afegint elements nous que representen tota la seva riquesa interior.

L’exposició es podrà visitar a l’Espai Eat Art de Banyoles fins a finals de febrer, i l’horari de visites és de dimecres a divendres de 16 h a 19 h, i dissabtes de 10:30 h a 13:30 h.

La presentació de l’exposició tindrà lloc el dilluns 13 de febrer a les 19 h, al mateix espai.

 @fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal