67è Concurs Internacional de Música Maria Canals, amb la col·laboració de la Fundació

29/03/2022

La Fundació Lluís Coromina col·labora en el 67è Concurs Internacional de Música Maria Canals amb el Premi Fundació Lluís Coromina, de l’apartat Premis Concert. Amb una aportació de 1.500€ i un concert en el marc de la programació d’estiu de l’Auditori de Girona per a un dels finalistes, aquest premi està estretamet lligat al vincle de la presidenta d’honor de la Fundació, la Sra. Montserrat Isern, amb aquest certàmen.

El Concurs Internacional de Música Maria Canals celebra la seva 67a edició entre el 26 de març i el 7 d’abril al Palau de la Música Catalana. Amb la col·laboració d’altres entitats com la Fundació Jesús Serra o la Fundació Carulla, entre d’altres, els artistes participants opten a diversos guardons i reconeixements, valorats amb més de 80.000€. El jurat d’enguany està format per diferents músics internacionals de renom com Carlos Cebro, Enrique Bagaria, Akiko Ebi o Anna Malikova, entre d’altres artistes i personalitats reconegudes.

La Gran Final tindrà lloc el dimecres 6 d’abril a la Sala de Concerts del Palau de la Música i, el dia següent, dijous 7 d’abril, es durà a terme el lliurament oficial de premis al Saló de Cent de l’Ajutament de Barcelona, en un acte que és un homenatge a l’esforç dels guardonats, el jurat i també a tots els donants de premis, essencials per fer possible aquesta festa del pianisme mundial.

Tota la informació del 67è Concurs Internacional de Música Maria Canals es pot trobar en aquest enllaç.

Concurs Internacional de Música Maria Canals

L’associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals és una entitat sense ànim de lucre declarada d’Utilitat Pública que té com a finalitat principal ajudar els joves intèrprets de tot el món que es volen dedicar professionalment a la pràctica musical, a través de l’organització anual del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona (MCB) des de l’any 1954.

L’associació també treballa des de fa anys per trencar les barreres socials, culturals i ideològiques que tradicionalment han dificultat l’accés majoritari a la pràctica musical, especialment en l’àmbit de la música clàssica i del piano, a través de l’organització de l’OFF Concurs. 

L’OFF és el programa divulgatiu, educatiu i social de l’Associació Maria Canals Barcelona que inclou totes les iniciatives que van més enllà del prestigiat concurs i que promouen l’accés a la música i la pràctica amateur per part de grans i petits, en l’educació reglada i no reglada, per transmetre que l’exercici i el gaudi de la música són essencials per al desenvolupament personal de tots i totes.@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 A la presentació amic i candidat Llançà @perevilafulcara . Honest i que sap el que és treballar fora de la política! http://t.co/8tGql5gs1A Compartir
@fundaciocoromina · 23 de maig de 2014 El centre cultural la Mercè de Girona acollirà el dijous 23 de gener, a les vuit del vespre, l’acte d’obertura del festival Pepe Sales, dedicat enguany a Juan Eduardo Cirlot i organitzat. Compartir


ART I PAISATGE
FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA. C. Girona, 161 - 17820 Banyoles (Girona).
T. 972 58 34 77 - fundacio@fundaciolluiscoromina.org - fundacio@fundaciolluiscoromina.cat - Avís legal